THAIFÖLD MAGYARUL

Thaiföldi körút, nyaralás, repjegy. Programok, idegenvezetés magyarul. Egész évben Thaiföld! Professzionálisan és MAGYARUL...

 

Helyszíni segítség Thaiföldön

„Amíg nincs baj, addig nincs. Da ha van, akkor nagyon!”

 

Egy jól megszervezett és paradicsomi körülmények között élvezett nyaralás életre szóló élmény lehet. De könnyen válhat rémálommá is... Ez esetben viszont minden helyszíni segítség jól jöhet!

 

 

 

touristpol_logo.jpgA Thai Royal Police – Tourist Police Department – magyarul mondva, „a Thai Királyi Rendőrség Turista Rendőrsége”, amelynek alapfeladata a Thaiföldön tartózkodó külföldiek ügyes-bajos jogi dolgaival való foglalkozás, igen ügyes -  és a thai gondolkodást is jól bemutató - megoldást talált a felmerülő problémák megoldására. Évekkel ezelőtt létrehozta a Tourist Police Volunteer programot. Ez a Túrista Rendőrség különleges, önkéntes alapon szerveződő egysége Thaiföldön „honos” külföldiekből áll, akik teljes hatósági jogkört kaptak, de csak külföldiekre vonatkozóan. A szolgálat tagjai a helyszínen lakó, vállalkozásokat vezető és a rendvédelem és jog thaiföldi szabályait jól ismerő „farangok”, akik a bajba került külföldiek – elsősorban honfitársaik - részére biztosítanak minden lehetséges és elérhető törvényes segítséget. Mivel a Thai Királyi Rendőrség tagjai, nagyon sok – de hangsúlyozottan csakis törvényes – lehetőség áll rendelkezésükre.

 

Közponi segélyvonal angol nyelven:  1155

 

Phuket régió magyar nyelven: 0851997201

  

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 4
Heti: 43
Havi: 175
Össz.: 11 200

Látogatottság növelés
Oldal: Egy kis jogi segítség a helyszínen
THAIFÖLD MAGYARUL - © 2008 - 2020 - thaifold-magyarul.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »