THAIFÖLD MAGYARUL

Thaiföldi körút, nyaralás, repjegy. Programok, idegenvezetés magyarul. Egész évben Thaiföld! Professzionálisan és MAGYARUL...

Thaiföldi Főhadiszállásunk

Utasaink részére megbízható, és hosszútávon is jól működő szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani Thaiföldön és a környező országokban.

Ennek alapja csak egy jól működő, főállású munkatársakból álló központi iroda lehet, ami a helyszínen működik. Nyaralni érkező vendégeink számára is szükséges információkat is biztosítani kell a helyről, ahol jól akarják érezni magukat. És ahol segítséget kaphatnak ügyes-bajos dolgaikban. Ezért hoztuk létre thaiföldi főhadiszállásunkat és regionális irodáinkat Thaiföld egész területén.

 Yourdestination Thailand Phuket

office800.jpg

Főhadiszállásunk – központi irodánk - Phuketen, Kathu településen, a Patong Beach-re vezető út mellett található, tényleg csak egy ugrásnyira a sziget legforgalmasabb turista központjától. Ennek ellenére kényelmes, kellemes és igazán high-end környezetet biztosít mindennapi munkánkhoz. Irodánk a hét hat napján (vasárnap azért mi is élvezni szeretnénk a világ egyik legszebb helyének lehetőségeit, ha már egyszer itt élünk), reggel 9-től délután hat óráig áll partnereink és vendégeink rendelkezésére.

Regionális utazási irodáink Thaiföldön

Bangkok, Koh Samui, Pattaya, Pitchanulok - Shukothai, Chiang Mai irodánink eléréséhez, kérjük lépjen kapcsolatba velünk:

 Írjon nekünk!  hq@yourdestination-thailand.com

Hívjon bennünket: +66851997201 +36704187119

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 4
Heti: 28
Havi: 160
Össz.: 11 185

Látogatottság növelés
Oldal: Irodáink Thaiföldön
THAIFÖLD MAGYARUL - © 2008 - 2020 - thaifold-magyarul.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »