THAIFÖLD MAGYARUL

Thaiföldi körút, nyaralás, repjegy. Programok, idegenvezetés magyarul. Egész évben Thaiföld! Professzionálisan és MAGYARUL...

Thaiföld - Minden Magyarul

szolgalap.png

Mielőtt elindul Thaiföldre...

Utazási tanácsadás,  ügyintézés, és repülőjegy,  szállás foglalás...

Egy rosszul előkészített nyaralás könnyen rémálommá válhat, főleg, ha egy még ismeretlen távoli országba utazunk.  Ezen a gondon sokan úgy segítenek, hogy komplett nyaralási csomagokat vásárolnak, annak minden előnyével és hátrányával együtt.

Azok azonban, akik igazából ki szeretnék használni az utazás nyújtotta lehetőségeket, egy másik lehetőség is rendelkezésre áll és ez az egyéni utak szervezése.

Alapvetően ennek az elképzelésnek megvalósításában segít szolgáltatásunk. Segítünk egy „igazán" jó útiterv összeállításában. Elintézik a babra munkát is. Beszerezzük a szükséges vízumot, ha hoszabb távra akr jönni, mint a jelenleg víum nélkül lehetséges 30+30 nap (hosszabb idejű tartózkodáshoz), repülő jegyeket és sok éves előzetes tapasztalataink alapján kiválasztott partnereinknél lefoglaljuk a szükséges szálláshelyeket is. Szükség esetén biztosítjuk a helyi közlekedést (transzfert), lefoglaljuk az előre kiválasztott kiegészítő programokat is.

 Thaiföldi szállás, hotel magyar asszisztenciával

Szállás foglalás több mint 150 szálloda, resort  és számtalan program lehetőség foglalható Thaiföld legnépszerűbb helyein irodánkban.

25.png

Egyre bővülő kínálatot biztosítunk saját üzemeltetésű, illetve utazási irorodánkkal közvetlenül szerződő helyi partnereink szálláshelyeiből. Miután ezek a helyek „saját" kezelésünkben vannak, javasoljuk önnek ezek választását. Saját kezelésünk 100%-os garanciát biztosít arra, hogy a kiválasztott szállás pontosan olyan, amilyennek „látszik", szolgáltatásai kifogástalanok.

 Jelenleg az alábbi helyeken és tartományokban tudunk szállást biztosítani Őnnek:

Bangkok, Phuket, Phi Phi, Krabi, Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan, Koh Chang, Khao Lak, Kao Sok, Pattaya, Trat, Chiang Mai, Chiang Rai, Pitchanulok, Ayudthaya, Shukhotai, Hua Hin, Kanchanaburi, Phang Nga

Thaiföldi program, kirándulás, nyaralás

Félnapos, egésznapos és többnapos programok, búvártúrák, esti és éjszakai látnivalók.

23.png

Thaiföld megismerése saját anyanyelvünkön a legszebb élmény! Ezért javasloljuk, éljen is a lehetőséggel, és válassza a mi magyar anyanyelvű idegenvezetésünket Thaiföld minden pontján! Ha Ön idegenvezetőt fogad, azért teszi, mert érdekli Thaiföld csodálatos kultúrája. Másképp és mélyebben szeretné megismerni, az Ön igényeire szabva, magyarul. Thaiföldi idegenvezetőink évtizedek óta Thaiföldön élő, sikeres vállalkozásokat vezető, magyar anyanyelvű emberek, akik ezt a földi Paradicsomot választották új hazájuknak.

Az általuk vezetett Thaiföldi utak,  (Bangkok, Észak-Thaiföld, Aranyháromszög, Chiang Mai, Chiang Rai, Kanchanaburi a déli szigetvilág, Phuket, Koh Samui, Similan, Phi-Phi ) és az ezt kiegészítő  (Kambodzsa (Siam Reap - Angkor Wat, Szingapúr)  városlátogatások különleges élményt nyűjtanak.

Búvár, vitorlás, fotós és természetjáró programjaik a déli szigetvilágban egyedülállók., hiszen ezeknek a "sportágaknak" nemcsak ismerői, de művelői is.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 4
Heti: 41
Havi: 173
Össz.: 11 198

Látogatottság növelés
Oldal: Utazási szolgáltatásaink
THAIFÖLD MAGYARUL - © 2008 - 2020 - thaifold-magyarul.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »